۱- لطفا سحری خیلی نخورید و افراط و تفریط نداشته باشید.
۲- در طول روز خیلی اظهار عجز و ناراحتی و کم توانی نکنید. چرا که هم ثواب روزه را کم می کند و هم باعث کاهش صبر و تحمل روزه دار می گردد.

۳- سعی کنید قرآن کریم را حتما یک دور بخوانید و وقت خود را با موارد دیگر که ارزش کمی دارند، هدر ندهید.
۴- از دعای افتتاح غافل نشوید. طبق توصیه علما، خواندن این دعا سر شب تاثیر زیادی داشته و مفاهیم عمیق و با اهمیتی دارد.

۵- سعی کنید در طول این ماه، علاوه بر این که روزه دار هستید، حتما یک گناه را هم ترک کنید. این گناه می تواند در فضای حقیقی و یا فضای مجازی باشد. با این کار یک گناه را از پرونده خود پاک می کنیم.

۶- وقت خود را خیلی در فضای مجازی نگذارید و به زندگی حقیقی بها دهید.

۷- سعی کنید زود جوش نیاورید و تند نشوید. این تمرین در دیگر ماه های زندگی هم سرایت می کند، یعنی اگر در این ماه تلاش کنیم سعه صدر داشته باشیم، در ماه های دیگر شاهد آثار مثبت آن می توان بود.

۸- مطالعه حداقل یک کتاب را شروع و تمام کنید. این کتاب می تواند رمان باشد، یا کتب معرفتی. مهم مطالعه کردن است.

۹- توجه به شبهات و کمپین های ضد دین نکنید و آن ها را فوروارد نکنید، چون با این کار آن ها را ترویج می کنید‼️‼️ این نکته را به خاطر داشته باشید که باطل با یاد نکردنش فراموش می شود. برخی از باطل ها باید محکم جلویشان گرفته شود، کما اینکه مقام معظم رهبری در مورد برخی از باطل ها این رفتار را دارند اما این گونه باطل هایی که ما با آنها برخورد داریم با ترویج نکردن ناخواسته شان، فراموش خواهند شد.

۱۰- به فکر لحظه افطار نباشید که تا اذان گفتند، شروع به خوردن کنید و منتظر انواع و اقسام خوراکی ها، آشامیدنی ها، غذاهای رنگین و … نباشید.ابتدا نماز اول وقتتان را بخوانید و سپس کمی صبر کنید، چرا که روی قوه صبر و حلم انسان اثر به سزایی دارد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...